VROUW!

Openingstijden

Vrijdag 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur

IBIZA EXPERIENCE

http://ticketpoint.nl/ibiza-xperience-

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair – Ibiza by Night in Beursgebouw Eindhoven en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.

 

Je waant je een dagje op de gezellige Ibiza night market, waarbij je shopt bij volle maan. Bij ons branden dus geen felle TL balken, maar is het lekker donker en uiterst sfeervol. De stands zullen allemaal hun eigen verlichting voeren, zodat je alle spullen goed kunt zien.

 

Er zijn meer dan 150 stands + nog eens ruim 50 kramen op de gehele 1e verdieping op de bekende Mercado d’Ibiza! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze romantische en sfeervolle Ibiza by night opstelling.

 

De fair is open op zaterdag 23 maart van 12:00 tot 20:00 uur en zondag 24 maart van 11:00 tot 18:00 uur. Bestel je tickets via de knop bovenaan deze pagina en maak automatisch kans op schitterende prijzen met je ticket!

 

IBIZA XXL in Amsterdam

Dit jaar willen wij hem nog succesvoller maken dan in 2018. Er zal o.a. een grote bar aanwezig zijn, live muziek en een kermis. Ook hebben wij geïnvesteerd in nieuw decor en hopen wij de Hippiemarkt Amsterdam XL in een vernieuwend jasje te steken. Daarbij hebben wij voor alle standhouders een goodiebag die u kunt verloten aan uw eerste klant.