Tilburg

Bohemian market op 17 juni!!

De volgende editie van Mercado d’Ibiza komt er weer aan!

Om twaalf uur ’s middags worden de deuren van de hal in de Wagenmakerij geopend. De markt is tot zeven uur ’s avonds te bezoeken. Het feestje is hierna echter niet afgelopen. Geniet van een heerlijke cocktail en een verrassend gerecht of dans op de muziek van diverse goede DJ’s, die tot na zonsondergang de heerlijkste nummertjes draait.🤩🤩

Waan je de hele dag op Ibiza!!!!!

Henschotermeer goes Ibiza

Zaterdag 23 juni 12:00-17:00

Kom helemaal in de vakantie sferen op het Henschotermeer tijdens Henschotermeer goes Ibiza. Zwemmen, loungen en vooral heel veel shoppen op een unieke locatie.

Gratis entree!

Vinkeveen

Hippiemarkt op eiland 1......

Op zondag 24 juni wordt het eiland 1 weer omgetoverd tot een hippie markt.

Er zal een podium aanwezig zijn waar u heerlijk kunt genieten van lounge muziek onder het genot van een drankje ook zullen er diverse optredens zijn.

Ok aan de kinderen is gedacht.

Summer of LOVE

SUMMER OF LOVE. HIPPIEMARKT. ZATERDAG 30 JUNI '18 11.00 - 18.00 uur
De Summer of Love Hippiemarkt brengt je terug naar een bazaar in de jaren '60. Bestel een lekker hapje en drankje terwijl je heerlijk `met je voetjes in het zand` kunt rondstruinen tussen de marktkraampjes. Zonnetje, zonnebril op, drankje in je hand, voetjes in het zand... Voel je hem?
Voor de mannen Jullie kunnen je ogen uitkijken: oude bromfietsen (Puch/Tomos) Vinyl scoor een Lp die je vroeger ook al had. Voor de vrouwen Je hoeft je geen moment te vervelen: er zijn genoeg marktkraampjes in Ibiza-stijl met kleding, sieraden en meer hebbedingen. Tijd maken voor een mini-lurkje aan de waterpijp? Als de kids toch aan het spelen zijn.. Voor de kids Kids kunnen zich prima vermaken op het kinder hippieplein waar een kleedjesmarkt is en vele leuke activiteiten voor de kids zoals workshops en o.a. henna-tattoo laten zetten.

Ibiza Noordwijk

2 weekenden lang Mercado de Ibiza bij strandplaats Nederzandt in Noordwijk.

Langerverlderslag 36-56

11 & 12 augustus

Gratis toegang van 12.00-20.00

Kom je ook genieten van het mooiste plekje langs de Nederlandse kust!!Wild